Zout

Een snufje Provocatief Leiderschap voor de schijterds die nog niet écht durven. Je maakt in een paar uur tijd kennis met het fenomeen provocatief communiceren. Dit doe ik in een workshop of als gastspreker. Tien tegen één dat je daarna iets ‘zoets’ wilt.

Wat levert Zout je op?

Een inspirerende, prikkelende en snelle kennismaking met provocatief coachen én met Bregje Bullens.
Daarnaast ontdek je wat ZoetZuur je nog meer kan brengen, als je er écht helemaal voor gaat.

Ken je dit?

Je bent waanzinnig benieuwd naar provoactief coachen, maar durft nog geen grote investering te doen. Eerst even de kat uit de boom kijken, dus. Je bent te bang om je meteen ergens aan te binden, om een écht commitment aan te gaan (geen zorgen hoor, je bent heus niet de enige). Dankzij Zout kun je even een snufje van het provocatief coachen én Bregje proeven. Maar bedenk je wel: als je alleen maar steeds kort geïnspireerd wilt worden, krijg je nooit de verandering in jezelf of bij andere mensen die je zou willen. Kortstondig happy zijn levert in the end niet zoveel op. Dromen, dromen, dromen. Maar: niet durven. En niets doen. Daar kom je er niet mee.

Inge van den Broek Fotografie - JPG HR-63

Wat beloof ik je?

Je krijgt al meer bewustwording en een heerlijke ‘mindfuck’. Sommige mensen kunnen bepaalde dingen die ik meegeef al meteen daarna toepassen. Maar: dat is alleen voor de echte lefhebbers onder ons.

Humoristisch, verrassend, tijd vliegt om. Lijkt wel een show van Jochem Meijer...."

Heel fijn om op deze manier kennis te maken zonder je meteen te binden."

Ik kan nog een beetje anoniem blijven."

Bregje maakt het ingewikkelde eenvoudig. Ze zegt hoe het zit. No-nonsens. Heel krachtig. Veel humor."

Wat ga ik je concreet
leren met Zout?

Je wordt je bewust dat je als volwassene in een (zelf opgelegde) ‘mal’ vast zit, maar ook: dat je zelf de regie kunt pakken over je leven.

Welke veranderingen
garandeer ik je?

Niet zoveel. Behalve misschien: bewustwording. En inzicht. En dat is al heel wat.

Verder nog praktische dingen?

‘Zout’ is een twee à drie à vier uur durende workshop. Het is een interactieve presentatie over provocatief persoonlijk leiderschap of over provocatief communiceren. Met concrete handvatten en veel doen.

Ik kan ook een lezing geven, zo voor een groep. Dit kunnen we op maat maken.

nieuwsbrief

* verplicht
/

Ik ben klaar voor Zout

Wacht even!

Niet zo snel. Want: er is stiekem nog meer. Zoet, zuur, zout en bitter: allemaal geweldig. Maar er is nog een geheime smaak, die bijna alleen topchefs kennen: Umami. Omdat het mij niet goed genoeg kan zijn, en omdat ik wil dat iedereen een makkelijker leven gaat leiden, iedereen dichter bij zichzelf gaat staan, heb ik uit Zoet, Zuur en Zout een speciaal mengsel gemaakt. Een stoomcursus ZoetZuur, die ik dan ook alleen ‘Umami’ kan noemen. Vijf dagen doodgaan, en weer opstaan. Interesse? In alles in één keer? Klik hier voor de verborgen smaak.

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zout

Ik geef me op voor de volgende training: