Zuur

Hooguit 6 x per jaar maak ik tijd voor lieve en ietwat hardnekkige individuele “probleemgevallen”. Je gaat door de zure appel. Krijgt peper in je reet. En je gaat weer schitteren.

Wat levert Zuur je op?

Zoals ik al aangaf: ik heb een heerlijk druk bestaan. Daarom wil ik heel zorgvuldig omgaan met mijn tijd. Maar: soms komen er hulpvragen (lees: mensen natuurlijk) op me af, waarbij ik denk: “ja maar daar ga ik wel even mijn best voor doen”. Gewoon: omdat ze het verdienen. Of omdat ik hun volle potentie zie, en er niet tegen kan als dat ongebruikt blijft. Meestal zet ik je in een paar sessies weer rechtop. En zorg ik er ook voor dat je blijft stáán.

Ken je dit?

Je bent je eindeloze gekabbel en gemiep helemaal zat.
Dat stomme herkauwen, dat nergens toe leidt. Je valt steeds terug in oude patronen. die leiden tot hetzelfde resultaat.

Je bent burned out.

Of.

Je bent moe.

Of.

Je weet het niet meer.

Of.

Je zit vast.

Vast in je gedrag. Vast in je denken. Vast in je angst. Vast in jezelf. Het wordt nu echt tijd om je eigen leven te gaan leiden. Zonder concessies.

Beeldbank_Voltone_038

Wat beloof ik je?

A lovely smack in the face. Een coach die je alle hoeken van de kamer laat zien. Je krijgt een schop onder je reet en je bent vrijwillig gebukt gaan staan. Je krijgt mijn onverdeelde, oprechte aandacht en ik ga pas stoppen als we samen goud hebben. Dat schoppen doe ik uiteraard wel met liefde en de nodige dosis humor.

Wat moet je daar zelf voor doen?

Een schop onder je reet nodig? Dan helpt het wel als je zelf gebukt gaat staan. Je moet namelijk intrinsiek, écht van binnen uit, wíllen veranderen. Dus: op dat punt zitten waarbij je (eindelijk) begrijpt dat de prijs van doorgaan zoals je altijd deed, hoger gaat worden dan de winst die je behaalt bij gedragsverandering. Stoer doen heeft geen nut bij mij: daar prik ik zo doorheen. Stel je dus maar lekker kwetsbaar op. En: dóórgaan. Ook als het lijkt of je het even niet meer ziet zitten (geloof me: dat moment gaat komen). Oh ja: schadelijk gedrag is vaak een patroon dat net zo hardnekkig is als een verslaving. Dus: vraag ik je ook om je dierbaren mee te nemen in je proces – in je eentje ga je het niet redden, namelijk. Dat heb je al te lang geprobeerd.

Dit heeft tenminste echt iets gedaan. Na jaren psychologen, psychotherapie, trainingen en cursussen heb ik nu eindelijk iemand gevonden die resultaat boekt."

Ik had nooit verwacht zo snel resultaat te voelen."

Bregje for president!"

Ik heb gehuild en gelachen en het voelt zo goed."

Bregje Bullens is een rijzende ster in het provocatieve landschap. Een onvergetelijke ervaring."

Met een lach en een traan wist ik weer wat ik wilde, maar jemig wat een rollercoaster was dit."

Een frisse wervelwind tussen alle saaie volwassenen."

Wat ga ik je concreet leren met Zuur?

Ik ga je aanzetten tot actie. Of ik zet je aan tot relativiteit.
Dus: motivatie óf acceptatie. Meer smaken zijn er niet.
Ik ga je leren dat je weer iets durft te beslissen. Ik ga je leren om meer lef te hebben. Ik ga je leren om te lachen om jezelf. En uiteindelijk zal ik je leren om keuzes te maken in het moment. Te leven in het nu.

Welke veranderingen garandeer ik je?

Je wordt door elkaar geschud en je brein krijgt een verfrissende oppepper. Je gaat (durven) leven vanuit je hart. Echte keuzes maken. Weer rechtop lopen en zien én voelen dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit dacht.

Verder nog praktische dingen?

We voeren gesprekken van anderhalf uur. Bij mij op kantoor. Dat zijn er maximaal 6, want dat is gemiddeld de tijd die ik nodig heb om dit alles met je te kunnen bereiken.  Maar: denk nu niet dat ik al het werk ga doen, want jij bent degene die aan de bak moet. Je waant je in een warm bad. En op een onbewaakt moment gooi ik er een emmer ijsklontjes in. Wedden dat dat je wakker schudt? Daarnaast kan je me tijdens onze samenwerking op elk moment van de dag bellen (de dag, zei ik, hè?).

nieuwsbrief

* verplicht
/

Ik ben klaar voor Zuur

Wacht even!

Niet zo snel. Want: er is stiekem nog meer. Zoet, zuur, zout en bitter: allemaal geweldig. Maar er is nog een geheime smaak, die bijna alleen topchefs kennen: Umami. Omdat het mij niet goed genoeg kan zijn, en omdat ik wil dat iedereen een makkelijker leven gaat leiden, iedereen dichter bij zichzelf gaat staan, heb ik uit Zoet, Zuur en Zout een speciaal mengsel gemaakt. Een stoomcursus ZoetZuur, die ik dan ook alleen ‘Umami’ kan noemen. Vijf dagen doodgaan, en weer opstaan. Interesse? In alles in één keer? Klik hier voor de verborgen smaak.

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zuur

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zuur

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zuur

Ik geef me op voor de volgende training:

Ik ben klaar voor Zuur

Ik geef me op voor de volgende training: