Vaccin goedgekeurd door wij van wc-eend.

Leestijd 2 minuten

25 januari 2021

Het is mijn missie, mijn grootste drijfveer, mijn lust en mijn leven; Me inzetten voor behoud van de mensheid. Ik geloof namelijk niet dat Corona ons grootste probleem is. Ik ben bang dat wij zelf het grootste probleem zijn. Hoe mensen tegen elkaar doen. Hoe mensen op elkaar reageren. Hoe mensen elkaar dwarszitten. Hoe mensen steeds heftiger worden ten aanzien van elkaar. 

Ik wil voorkomen dat we als mensheid naar de kloten gaan en doe dat door het allerbelangrijkste vaccin de wereld in te brengen.

 

Het vaccin bestaat uit een mix van drie ingrediënten.

Het eerste ingrediënt is liefde; de basis van alles. Het hoofdbestanddeel van het vaccin. Zonder dit bestanddeel is er een grote kans dat het hart stopt.

Het volgende ingrediënt is humor. Humor zorgt voor lucht en lichtheid en zal relativering teweeg brengen.

Het laatste maar zeker niet te ontbreken bestanddeel is uitdaging. Een lichte prikkelende tegenwerking, een kleine provocatie. Dit bestanddeel moet aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat je leert kijken naar andere perspectieven. Het moet een beetje schuren en het doet een beetje pijn. Die pijn is nodig zodat er verbetering en vernieuwing optreedt in het vastzittende brein.

 

Het mooie van dit vaccin is dat het al bestaat en is goedgekeurd. Op een grote populatie is het reeds getest en de resultaten zijn verrassend. Ook zijn er nauwelijks bijwerkingen. De bijwerkingen die zich voordoen zijn: opgewektheid, hoge energie, neuriën en zingen, verhoogde behoefte aan knuffelen en lief hebben.

 

Het vaccin heeft een licht verslavende werking. 

Daarnaast is het makkelijk te transporteren en blijft het eeuwig houdbaar. 

 

Er is maar een ding dat de werking van het vaccin doet afnemen of zelfs kapot kan maken.

Als dit vaccin lange tijd wordt blootgesteld aan negativiteit, dan zal de werking verminderen. Het advies is dan ook om zo snel mogelijk het vaccin veilig te stellen of om te zorgen dat je juist grote hoeveelheden vaccin in één keer in de negativiteit injecteert, zodat de negativiteit smelt als sneeuw voor de zon.

 

Dus als je denkt dat je nood hebt aan dit vaccin. Bel of mail me. Ik weet waar het wordt opgeslagen.

En in juni 2021 starten weer verschillende provocatieve vaccinatietrajecten. Dus wees er snel bij. De aanvragen stromen binnen!

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

MIJN LAATSTE 4 ARTIKELEN:

Provocatief Coachen. Wat is dat?

Leestijd 2 minuten

26 november 2020

Evidence-based, Geaccrediteerd en PE-punten.

Leestijd 2 minuten

15 november 2020

intuïtie en instinct.

Leestijd < 1 minuut

20 oktober 2020

ik heb pijn.

Leestijd < 1 minuut

7 oktober 2020

Meer ARTIKELEN ONTVANGEN?

nieuwsbrief

* verplicht
/